diumenge, 30 de març del 2014

3 anys d'absència

Aprofito avui que fa 3 anys que es va morir el meu pare, Miquel Barrobés, per penjar una foto d'un petit oli que va pintar l'any 85. Com es veu en la comparació amb la mà, es tracta d'un quadre de petit format que ara té en propietat algú que es va posar en contacte fa poc amb el meu germà Eduard -que potser sabrà explicar millor la història i li agrairé que deixi el comentari pertinent- per veure si era familiar seu (i no sé si amb la intenció de vendre-li el quadre). No sabria jurar si la platja pintada correspon a Calella de Palafrugell, Llançà o algun altre poble de la Costa Brava. També agrairé si algú ho sap i deixa un comentari.
I com ja vaig dir en aquesta altra entrada, si algú té quadres del meu pare i me'n pot fer arribar alguna foto, miraré d'immortalitzar-la en aquest blog. O si més no que estigui a Internet mentre existeixi Internet i/o la humanitat.

3 comentaris:

  1. Algú va comprar aquest quadre als Encants i, fent recerca a internet, va trobar el meu web, va veure que jo també pintava i es va posar en contacte amb mi per mail. Bàsicament el comprador tenia curiositat per saber detalls sobre l'autor i l'obra. Fa gràcia que els quadres, passats uns anys, tinguin aquesta vida pròpia i vagin fent la seva trajectòria.

    ResponElimina
  2. Ostres... m'ha costat un rato perquè hi ha tants petits racons, però això és Tamariu:

    http://ca.wikipedia.org/wiki/Tamariu_(Palafrugell)

    Per cert, una platja preciosa, per anar-hi a l'hivern, tardor o primavera, amb un camí de ronda molt maco al far de Sant Sebastià. I de la zona és la platja que està arrecerada de la Tramuntana.

    Andrea

    ResponElimina