dijous, 9 de febrer del 2012

Telefònica, l'estafa perpètua

Ja fa temps que em vaig donar de baixa de Telefònica, després d'alguna irregularitat amb les factures, del mal servei d'ADSL, per tenir el Zaplana i altres lladres com ell en plantilla, etc., però tot i això avui m'han tornat a estafar. I és que era a Barcelona, havia deixat el mòbil a casa carregant-se, i havia de fer una trucada. He buscat una cabina de telèfon i, com ja m'havia passat les 3 o 4 últimes vegades que ho he provat en els últims anys, la cabina s'ha limitat a empassar-se la moneda sense cap explicació.

Com a petita venjança, us enllaço aquest vídeo que corre pel YouTube amb un nou doblatge al damunt del repugnant anunci que vol imitar les assemblees dels indignats (com si volguessin donar a entendre que Telefònica és una empresa "democràtica" i que fa les coses per amor a la ciutadania).

3 comentaris:

  1. Totalment d'acord Pluja, són del pitjor i des de fa temps. Fa anys que roben als clients, en aquest sentit es pot dir que han obert el camí als altres depredadors que ens dessagnen.

    Recomano aquesta entrada del meu blog, també:

    http://1977voltios.blogspot.com/2012/02/la-verdad-esta-en-los-doblajes.html

    ResponElimina
  2. Ehem... potser hauria d'haver dit on havia vist el vídeo per primer cop. I de fet vaig veure abans la paròdia que l'anunci de veritat, que com que no miro gairebé mai la tele ni sabia que existia.
    Per sempre voltaic!
    Marc

    ResponElimina