dijous, 23 de febrer del 2012

Que teniu fred, dieu?

Aquests dies han estat notícia les manifestacions dels estudiants de l'institut Lluís Vives de València, i hem pogut veure com el govern del Partido Popular, sempre al costat de les reivindicacions del poble, no ha trigat gens a fer cas als joves valencians per satisfer les seves demandes.

Diuen que es queixaven que a l'institut no hi tenien calefacció, i els han enviat la policia nacional a escalfar-los. Què més volen?





Conyes a banda, manifestar la meva absoluta repugnància envers tots els polítics que puguin justificar accions policials com aquestes, començant pel ministre Jorge Fernández Díaz, que encara té els sants collons de dir que entre els manifestants hi ha "elements violents" (i encara es va tallar de dir que darrere de les protestes hi havia ETA, que si en lloc de ser a València això hagués passat al País Basc segur que ho hauria dit).

1 comentari:

  1. Tothom està molt cardat, però els/les joves no tenen futur ni res a perdre. La acció represora desmesurada és símptoma de debilitat, de por per part dels poders. Això només és el principi...

    ResponElimina