dimarts, 27 d’abril del 2010

Si algú s'ha sentit ofès...

Sempre m'ha meravellat el cinisme dels polítics, i recentment n'hem tingut un nou cas amb la feixista Sánchez Camacho arran de l'infame fullet que va estar repartint junt amb els seus companys del PP de Badalona.



En aquest fullet, que potser no es veu prou bé en la petitesa del bloc, es vinculava directament la immigració transnacional amb la delinqüència, la brutícia, la inseguretat i l'incivisme, i per si no queda prou clar afegeixen una pancarta en un balcó (a dalt a la dreta) que diu "No queremos rumanos". Per si quedava cap dubte, entrevistat a la ràdio el regidor popular Xavier García Albiol va dir literalment que "el col·lectiu gitano romanès que s'ha instal·lat a Badalona ha vingut a delinquir".

Davant la polseguera que s'ha aixecat, surt la 'senyora' Sánchez Camacho defensant el dret del tal García Albiol a "posar el debat de la immigració sobre la taula", i presumptament desmarcant-se del fullet diu "i demano disculpes si algú s'ha sentit ofès".

M'ha impressionat sobretot les tones de cinisme que es poden amagar rere un simple "si" condicional. Com que "si"? Dit així, sembla clar que la 'senyora' Sánchez Camacho creu que és possible que ningú s'hagi sentit ofès. Però "si" algú tingués la pell tan prima que s'ofèn perquè li diuen brut, delinqüent, incívic i que no el volen, molt educadament i posant-se la màscara de políticament correcta, la 'senyora' Sánchez Camacho li demana disculpes.



Foto/concurs: Com es coneix popularment aquest animal que rima amb Camacho?

PD: A part de rimar, és evident que un dels dos animals és molt més intel·ligent que l'altre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada