diumenge, 14 de març del 2010

Les nevades, el PSC i el programa Haarp

L’equip investigador del Kleenex, retornat a la feina després d’uns 12 o 14 anys sabàtics per falta d’un lloc on publicar els resultats de les seves investigacions, i com sempre amatent a veure la realitat més enllà de les fràgils aparences, ha descobert la connexió entre les darreres nevades que han paralitzat Catalunya i els últims experiments secrets dels Estats Units en matèria climàtica.


Una imatge de la nevada

Sembla ser que els cervells de l’operació són el Conseller d’Educació, Ernest Maragall, i l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu. Segons ha pogut saber l’equip del Kleenex, aquests dos senyors van quedar a mitjan febrer a casa de l’alcalde Hereu per veure la pel•lícula Perfect Storm. Un cop acabada la pel•li, i mig fent broma, tots dos van pensar que seria molt oportú manipular el clima del nostre petit país per provocar una nevada com més aviat millor. Engrescats, van començar a buscar per Internet i van trobar milers de pàgines que parlaven del Projecte HAARP (Programa de Recerca d’Aurores Actives d’Alta Freqüència), un programa que investiga –i posa en pràctica- sistemes de provocar canvis en el clima.

Impressionats per informacions com per exemple http://1977voltios.blogspot.com/2010/02/terremoto-en-haiti-experimento-fallido.html, van fer les gestions oportunes per aconseguir, per un preu assequible, una setmana de neu a tot el país.

I potser pensareu: Què hi guanyen aquests dos personatges amb les nevades? D’una banda, l’alcalde Hereu necessita el suport popular per la seva fantasmada dels Jocs Olímpics d’Hivern de Barcelona, i amb la nevada envia un missatge subliminal al inconscient col•lectiu perquè abraci entusiasta l’esperit olímpic hivernal. I de l’altra, el Conseller Maragall té un trumfo per a la seva negociació amb els sindicats de mestres, contraris al canvi de calendari amb la famosa ‘setmana blanca’ a finals de febrer o principis de març. Si no volen la setmana blanca per les bones, la tindran per la força.

Ja caldrà que ens calcem (les raquetes de neu)

1 comentari: