divendres, 6 de juny del 2014

Censura

Ara la censura torna a estar de moda. Des de ministres de l'interior feixistes amb tendència a passar-se pel Valle de los Caídos fins a diaris digitals que volen passar per plurals i que diuen que "l'Ara som tots" però que de sobte, i amb l'excusa barata d'evitar els 'trolls' que tampoc en tenien tants, han incorporat la figura del 'moderador', un bonic eufemisme per 'censor'.

Sembla que ara li ha tocat novament el torn a El Jueves, que ha rebut l'ordre per part de l'empresa matriu RBA (ja tristament coneguda pel seu tracte amb els col·laboradors externs -traductors, correctors, etc.) de "no tocar mai més en portada" la família reial. De manera que AQUESTA PORTADA tan encertada sembla que no s'arribarà a publicar mai, si no és que la pressió popular els obliga a repensar-s'ho.


De moment, sembla que Albert Monteys, Manel Fontdevila (autor de la portada censurada), Bernardo Vergara, Paco Alcázar, Guillermo, Manual Bartual, Isaac Rosa i Luís Bustos, a més dels que s'hi puguin afegir, ja han anunciat la seva intenció de plegar de la revista, cosa que podria ser un cop mortal per a El Jueves.

Merda de país! Merda de censors! Visca la llibertat d'expressió!

1 comentari:

  1. M'ha semblat molt fort. Però m'alegra veure que hi ha gent amb prou dignitat per deixar la revista. Un petó!

    ResponElimina