diumenge, 14 d’octubre del 2012

Els testos s'assemblen a les olles

Ja diu la dita que els testos s'assemblen a les olles. Jo en podria ser un bon exemple quan vaig decidir començar el bloc inspirant-me en el de la meva mare, la Carme Meix.

Ara la saga continua, i les meves filles bessones de 10 anys (11 al novembre), que feia temps que m'ho demanaven, també n'han obert un cada una.

La primera va ser la Mireia, divendres passat, amb el nom poètic de Blau Horitzó, després d'haver provat i vist que ja estava agafat el nom "Vent del sud".

I si una cosa tenen les bessones és que quan una fa una cosa, l'altra no vol ser menys. I avui la Clàudia ha fet realitat la Lluna platejada, un bloc de nom també prou poètic.

De moment ja hi ha hagut una petita polèmica perquè totes dues han volgut informar de la contundent victòria d'aquest matí de l'aleví-benjamí del Sant Feliu de Codines Club de Futbol -l'equip on juguen totes dues- per 0-14 al camp del Sant Quirze de Besora, la Mireia de manera breu i la Clàudia amb una petita crònica del matx.

Després de tota una temporada passada que l'equip era nou i la majoria de les nenes gairebé no havien jugat mai a futbol fins aleshores, rebent aquesta mena de pallisses en contra (de 20 partits en van guanyar 1 i en van perdre 19), avui ens ha tocat ser nosaltres les "veteranes" contra un equip nou i tendre pel qual no hem pogut evitar sentir certa empatia, i a les jugadores del qual no podem deixar de desitjar que perseverin, que com les nostres l'any passat encaixin amb felicitat i esportivitat les derrotes i pensin que de mica en mica es fa el camí i que el més important és fer esport, fer equip i respectar sempre el rival. I que treballant, algun dia arribaran les victòries. De moment, l'aleví-benjamí femení de Sant Feliu ja ha guanyat els dos partits que ha jugat, el primer 4-1 a l'OAR Vic, i el 0-14 d'avui. Més que en tota la temporada passada. Que duri la ratxa!!!

2 comentaris:

  1. que bonic enhorabona a totes vam jugar molt be, vam perdre contra el sabadell pero guanyarem més partits.

    FELICITATS

    Desi

    ResponElimina