diumenge, 27 de novembre del 2011

Cromos 1929 - Valladolid, Cartagena, Patria Aragón i Girona

Com que és diumenge, entrega doble dels cromos de Xocolates Amatller, amb tres equips que actualment estan a Segona A, i un desaparegut del qual no he trobat massa informació, el CD Patria Aragón, de Saragossa.










És curiós veure que els anys vint el tuf de militarot ja impregnava la ciutat de Cartagena. També és curiosa la samarreta del Girona, amb aquesta franja vermella a les mànigues (ara el Girona vesteix com l'At. Madrid). I sobre el partit amistós que va jugar el Girona contra el Nacional de Montevideo, va guanyar l'equip uruguaià per 0-4, informació que he obtingut gràcies al web El Área, web imprescindible per a qualsevol malalt del futbol.

2 comentaris:

  1. A mí em crida molt l'atenció això que el Girona es retirés del campionat del 27 "por razones de ética que no es el caso enumerar"(!)
    No has investigat el tema?

    ResponElimina
  2. M'has picat, Dud. A la Wikipèdia he trobat això: "El club, però, desaparegué a finals de dècada pels problemes econòmics, arran d'un deute d'unes 200.000 pessetes (una autèntica fortuna per a aquells temps).
    El 25 de juliol de 1930, al cafè Norat de la Rambla, es funda el Girona Futbol Club, sobre les cendres del recentment desaparegut UE Girona."

    ResponElimina