dilluns, 8 de novembre del 2010

Kamasutra 365

Com ja havia apuntat en alguna entrada, fa poc em va tocar traduir al castellà un llibre per Ediciones B que es diu Kamasutra 365, i on s'expliquen 365 postures diferents, se suposa que una per cada dia de l'any. El desembre de l'any passat ja n'havia fet un parell de semblants, Sexo 365 y 365 posturas para excitarle/la.

El llibre no té massa suc per comentar. Cada pàgina constava de la foto d'una postura, amb una o dues línies d'explicació i dues frases curtes més, Momento divino i Puro nirvana. Pel que fa a l'explicació de la postura, el fet que hi hagués la foto facilitava el poder superar la dificultat que suposen les frases amb molts possessius "his" i "her", que en castellà no hi ha diferència entre masculí i femení, i has d'acabar fent circumloquis del tipus "ella apoya su muslo sobre el hombro de él". Amb foto ho pots simplificar per "ella apoya el muslo sobre su hombro" perquè ja queda clar de qui és la cuixa i de qui l'espatlla.

Com a petita mostra, la postura 43:

43 Abriendo la orquídea
(aquí hi hauria la foto, que no puc posar per qüestions de copyright i perquè ja vaig tornar el llibre original)

Ella se tiende sobre sus piernas y él aplica la lengua a su yoni.

Momento divino: Chico – busca la inmersión total.
Puro nirvana: Visita los tres puntos placer – clítoris, vagina y ano.

Com en molts llibres d'aquesta mena, però, hi ha moltes de les postures que només són aptes per gent atlètica. I com també podeu suposar, la diferència entre pornografia i erotisme fa que no es vegi en cap de les fotos ni un pèl púbic ni evidentment res explícit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada