dijous, 11 d’octubre del 2012

Les idees modernes del ministre Wert

Aquests dies el senyor Ministre de Cultura, Educació i Esports (i hooligan confés del Real Madrid), el poc culte, educat i esportista senyor Wert, ha fet unes valuoses declaracions sobre les seves intencions respecte a Catalunya ("españolizar Cataluña", va dir) que segurament deuen haver fet augmentar encara una mica més el percentatge d'independentistes.

Unes declaracions que enllacen amb l'ultranacionalisme espanyol que l'any 36 es va sublevar contra la República, tot i que després el senyor Wert hagi tingut els collons d'insultar la gent que li ha dit això mateix. Però avui, el diari Ara es fa ressò d'una vinyeta satírica de l'any 1937, publicada a la revista L'esquella de la torratxa, on es veu un militar sediciós acompanyat de la seva tropa (un moro, un alemany, un italià i un legionari, amb la benedicció d'un somrient capellà).


Com va dir Bernd Schuster per queixar-se d'un arbitratge presumptament contrari al Real Madrid fa uns anys: "No hase falta desirr nada más".

4 comentaris:

  1. Ells ho tenen i ho han tingut sempre molt clar. Espero que ara els catalans també tinguin clar el que hem de fer!

    ResponElimina
  2. Tela marinera....¿es viable una Catalunya independiente?, ¿para cuando un referéndum?, desde luego que pertenecer a un estado espanyol decadente poco otorga...pero ¿hay diferencia entre un sodomizador españolito y un catalán?

    ResponElimina
  3. Resposta a la Carme: ells no sé si tenen les coses gaire clares, perquè el ministre d'Exteriors compara els nacionalismes amb el nazisme i al mateix temps es declara "patriota", com si patriota i nacionalista fossin coses diferents. I respecte als catalans, a mi una majoria absoluta de CiU em fa més por que una pedregada.

    Resposta al Claudio Big Boy: La diferència és que ara ens sodomitzen des d'Espanya i des de Catalunya, amb la independència només hi haurà un sodomitzador, que sempre serà més fàcil de castrar que dos (o tres si comptem la UE, de la qual espero molt que ens n'expulsin en cas d'independència).

    ResponElimina
  4. Visto de esa manera estaríamos hablando de una beneficiosa contracción del esfínter anal tras esa dura dilatación para dar cabida a ese tripartito estupro, deshonroso gang bang.

    CIU apesta y seguirá lamiéndoles las botas a Europa. Y los sondeos revelan que obtendrá mayoría absoluta, algo deplorable y que habla muy mal de la percepción que el grueso de la población tiene sobre la dura situación reinante.Creo que es necesario un referéndum cuanto antes para salir de dudas y darle carpetazo al asunto.

    ResponElimina