dijous, 14 de juliol del 2011

En nom del progrés

El riu Xingú en perill
Aquest dilluns 11 de juliol van visitar Sant Feliu de Codines uns periodistes brasilers del col·lectiu Evolvere, que estan interessats en el moviment dels indignats i van venir a filmar la nostra modesta assemblea. A part, també ens van parlar d'alguns altres documentals que han rodat, com ara un sobre els projectes del govern brasiler de fer una massacre humanitària i ecològica en nom del progrés. En podeu veure un resum en el següent enllaç.

És realment espaordidor que encara al segle XXI el progrés no tingui el més mínim respecte per les minories ètniques, en aquest cas les tribus de la selva amazònica, i que en nom del 'benestar' de la majoria es pugui massacrar impunement la natura i les persones que s'interposen en el camí cap a la debacle d'això que estúpidament anomenem progrés.

2 comentaris:

  1. No cal anat tan lluny. Veurem què fa el PP a la Franja, amb el català, (que per cert el PS d'Aragó tampoc va saber o voler preservar, i això que el president era catalanoparlant!).

    ResponElimina
  2. Sí, mama, però allà no només els exterminen la llengua... bàsicament els condemnen a deixar d'existir com a persones.

    ResponElimina