dimarts, 4 de juny del 2019

30 anys d'insubmissió a Osona en imatges

Ara fa tot just un mes vaig tenir l'honor que em convidessin a ser un dels ponents en l'acte que es va fer al Casino de Vic per commemorar els 30 anys d'insubmissió.
Us adjunto el que en va publicar el diari el 9Nou i un vídeo molt ben parit que van fer els organitzadors amb fotos i retalls de premsa de l'època.




30 anys més tard, la nostra convicció continua intacta. Un món sense exèrcits seria un món millor! I si mai aconseguim la República catalana, farem el possible perquè sigui una república antimilitarista!!!

2 comentaris:

  1. Hola! He topat amb el teu bloc i el de insubmissió.org on surt molta informació i fotos, molt interessant!. Et volía preguntar si téns alguna dada de contacte amb el Ramón Arenós, ja que era la meva parella d'aquella època i no he aconseguit mai més contactar amb ell. Per altra banda, pel teu cognom Meix (poc concorregut), també et vull preguntar si per casualitat has tingut alguna parenta que s' hagi dedicat a la docència, ja que de petia vaig tenir una senyoreta que es deia Meix de cognom. Si us plau, contesta'm per privat a: pinka92@hotmail.com. Gràcies o salutacions!

    ResponElimina