divendres, 20 d’abril del 2018

Els borbons als taurons!

Dins de l'escalada repressiva i de retorn accelerat al franquisme que viu aquest estat en el qual encara tenim la desgràcia de viure, ahir es va produir un altre cas abominable amb la detenció -a base de patada a la porta a la matinada- d'un activista social, Roberto Mesa, en aquest cas a Tenerife i amb l'excusa que havia protestat per la visita de Felipe Borbón Grecia (també conegut com a Felipe Sexto, tot i que no és parent del Camilo aquell que cantava) al seu perfil de Facebook amb la frase "Borbones a los tiburones".



Podríem entendre el cas si la denúncia l'hagués posat alguna associació animalista, atès que els taurons són una espècie amenaçada i només els faltaria haver de menjar segons què, però no, la denúncia l'han posat els franquistes 2.0 de sempre, que l'acusen de delicte d'odi i altres animalades per l'estil.

Plujademais no pot sinó solidaritzar-se amb en Roberto Mesa i animar els seus lectors i lectores a fer-se'n ressò a les xarxes socials a les que estiguin: blogs, twitter, facebook, grups de whatsapp...

VISCA LA LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ!!!

1 comentari:

  1. Es vergonzoso, ¿y al facineroso de Alfonso Rojo por lo que dijo de Rubianes?, ¿a esa rata no le pasa nada?, aquí los fascistas se hartan de insultar y violar derechos fundamentales y cualquier infantil, cándido exabrupto que afecte a su piara es reprimido con una descomunal y asimétrica rigurosidad.

    Y me permito corregir al señor Roberto Mesa, ¡¡a los tiburones no!!, ya sabemos que lo que los monarcas y sus allegados ameritan es el justo destino que los gabachos le propinaron en 1793 al ciudadano Luis Capeto y toda la ralea de parásitos y secuaces de su corte.

    ¡¡Salud!!

    ResponElimina