dimarts, 28 de juliol del 2015

Com s'allargui gaire més...

Sí, realment hi ha molta gent que es pensava que això del "procés sobiranista" i la independència seria ràpid, que al 2014 com a molt tard ja seríem independents. Però va passant el temps, que causa estralls en les estelades comprades als "tot a 100" xinesos i d'una qualitat pèssima. És el cas, entre molts altres, d'aquest veí de Sant Feliu de Codines, que faria bé de passar-se pel "xino" a renovar l'estelada abans que no en quedi res.


Les franges vermelles i grogues ja gairebé se li estan acabant. Però no és l'única, de manera que si teniu l'amabilitat d'enviar-me fotos d'estelades que demanin a crits una renovació, les penjaré amb molt de gust. Segur que n'heu vist més d'una: esfilagarsades, o amb les ratlles descolorides, brutes...

dimecres, 1 de juliol del 2015

Un cercavila a la basca - l'azeri dantza d'Hernani

Per desintoxicar-me de l'ajust d'episodis del culebrot El Faro que m'està corsecant mentalment -de la qual cosa se'n ressent aquest blog- vaig fer una escapadeta de cinc dies amb la meva dona (Marina) al país basc, concretament a Hernani, amb parada prèvia a Loarre (Osca) per fer efectiva per fi la nit d'hotel amb sopar i esmorzar que havia guanyat gràcies als cigrons a la catalana ja fa més d'un any.