dijous, 7 de febrer del 2013

Quatre veritats ben dites

Avui (o ahir, de fet) l'Ada Colau, membre de les Plataformes d'Afectats per les Hipoteques, ha comparegut al Congrés dels Diputats de Madrid i els ha cantat la canya als polítics, especuladors, banquers, etc. Des del bloc li cedeixo la paraula, perquè qui encara no ho hagi sentit, ho pugui fer. Són 40 minuts, però val la pena no perdre-s'ho.




És la veu del poble! Prou d'estafes, prou de desnonaments!

I si encara en voleu una mica més, aquí hi ha les respostes de l'Ada Colau a les intervencions posteriors dels diputats i diputades presents -que no he sabut trobar a YouTube-, 8 minuts més que tampoc tenen pèrdua.


4 comentaris:

  1. Et fixes que hi ha unes poques dones a Catalunya que valen molt? Muriel Casals, d'Òmnium cultural, la de l'ANC o aquesta? Dones al poder!

    ResponElimina
  2. Llàstima que no siguin aquestes les que encapçalen els partits polítics... tot i que segurament amb els homes passa el mateix.

    ResponElimina
  3. Bé, lo de dones al poder tampoc és ben bé la solució, i em vénen al cap els noms De Cospedal, Sáenz de Santamaría, Rahola, o per damunt de totes elles, la inefable Margaret Thatcher. El poder pel poble!!!

    ResponElimina
  4. I em descuidava la Merkel, of course...

    ResponElimina